Voor wie?

Home Voor wie?

Is het wat voor mij?

Deze training is geschikt voor iedereen die zowel geestelijk als lichamelijk in balans wil komen. Voor iedereen die wil leren een hoofd vol gedachten tot rust te brengen, voor iedereen die weer de baas over zijn eigen gedachten wil zijn.

Tijdens de training leren we om te mediteren. Nou moet je niet denken dat je van een meditatie altijd rustig en yoga-657046_640ontspannen wordt. Dat is niet zo, en dat is ook niet het doel van een meditatie. Je komt jezelf tegen en soms is dat behoorlijk confronterend. Maar het brengt je wel verder als je op zoek bent naar meer innerlijke rust.
Naast meditatie doen we nog diverse andere oefeningen. Ze zijn stuk voor stuk eenvoudig toe te passen, en zullen je leven écht veranderen in positieve zin!

Neurowetenschappers hebben aangetoond dat aandachttraining de hersendelen vergroot die van invloed zijn op geluk, mededogen en geestelijke gezondheid. Het werkt goed bij klachten waarbij stress een grote rol speelt. Maar ook bij mensen zonder klachten verbetert de kwaliteit van leven aanzienlijk!

Voor wie niet?

De training is geen therapie. We begeleiden je in de training, maar vragen je eigen verantwoordelijkheid hierin. Het is geen oplossing bij acute problemen of crisis. Voor ernstige psychische problemen, depressie of verslaving is deze cursus niet geschikt, maar is individuele therapie nodig. Raadpleeg in deze gevallen de huisarts.

Doe jij mee?

Wil je deelnemen aan deze training? Maak je interesse kenbaar via het inschrijfformulier  en je hoort van ons waar en wanneer de eerstvolgende training gepland staat.