Vitaal leven

Home Vitaal leven

Wil jij minder last van…..

overgewicht, rugklachten, migraine, stress, astma, weinig energie, haaruitval, hoge bloeddruk, diabetes type 2……..

De basis hiervoor is een gezonde stofwisseling. Als vitaliteitscoach werk ik samen met een ervaren team van voedingsspecialisten en diverse orthomoleculaire artsen uit Duitsland. Dit team heeft een stofwisselingsprogramma ontwikkeld, wat jou kan helpen bij een vitaler leven.

Wil jij hieraan werken?

Zeg dan JA tegen Matahappy …. Samen gaan wij jouw persoonlijke doel bepalen en proberen te behalen.

Persoonlijk 21 dagen plan

Wij gaan samen in deze dagen jouw lichaam ontslakken, ontgiften, ontvetten en ontzuren en zorgen voor afname van de depotvetten die jouw lichaam in de loop van de tijd heeft opgeslagen. In deze periode wordt je stofwisseling als het ware gereset. Ik help je vervolgens met een gezondere leefstijl- en voedingsadvies, voor jou én je gezin

Het is belangrijk om te weten dat je een traject met meerdere fases gaat doorlopen, waaronder een dieetfase. Daarbij maken we gebruik van voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Tijdens het hele traject zal ik je begeleiden, en adviseren over wat je wel en niet mag eten.

Wanneer is er nu sprake van een gezonde stofwisseling?

Wanneer onze cellen in ons hele lichaam met zuurstof en voedingsstoffen uit de bloedbaan verzorgd worden en de afvalstoffen en CO2 uit de cellen via het bloed afgevoerd worden.

Helaas is er in veel gevallen sprake van een blokkade in de voedings- en zuurstoftransport naar de cellen. Deze blokkade wordt veroorzaakt door toevoegingen in voedingsmiddelen, medicijnen, stress, omgevingsinvloeden, teveel suikers, alcohol en dierlijke eiwitten en zorgen ervoor dat in de basissubstantie zuren, vetten, giftige stoffen en slakken zich ophopen en zorgen voor veel gezondheidsklachten. De hierboven genoemde klachten zijn allemaal de gevolgen van een niet goed werkende stofwisseling. Door de stofwisseling te verbeteren, zullen de klachten afnemen, en daar worden we blij van!!!

Laat HIER je gegevens achter, en ik neem spoedig contact met je op