LR Health & Beauty

Home LR Health & Beauty

De producten die ik aanbied, koop ik als zelfstandig verkoopspartner in bij LRaloe vera Health & Beauty. Dit bedrijf is in 1985 opgericht in het Duitse Ahlen, en inmiddels over de hele wereld actief.

Het is voor mij een bewuste keuze om deze producten in te zetten, omdat ze met voornamelijk natuurlijke ingrediënten worden gemaakt, en gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Verschillende LR producten werden al meerdere malen beloond voor hun superieure kwaliteit, oa door het Institut Fresenius, en Dermatest.

Kijk gerust op mijn LR-site voor alles wat je wilt weten over dit bedrijf, de producten en de mogelijkheden die LR biedt.

Kwaliteitsgarantie

Gedurende het productieproces wordt elk product een aantal keer getest, voordat het wordt vrijgegeven uit de kwaliteitscontrole. Dit gebeurt voor, tijdens en na het productieproces, pas dan komt het product uit quarantaine en wordt het verzegeld zodat het beschermd is tegen besmetting, én om de duurzaamheid te garanderen.
Daarom staat LR, en ook ik, achter de kwaliteit van de producten.

Mocht je toch niet tevreden zijn over een product, dan kan deze binnen 14 dagen worden geretourneerd. Je ontvangt het aankoopbedrag dan terug, of kunt het inruilen voor een ander product of tegoedbon.