Aandachttraining

Home Aandachttraining

Heb je weleens het gevoel dat je wordt geleefd? Ben je aan het eind van de dag moe, zonder dat je voldoening hebt? Kun je nog wel genieten? Ben je wel tevreden? Of voel je veel onrust van binnen? Overweeg dan deel te nemen aan de Matahappy aandachttraining “relaxter leven in dit moment”, voor meer innerlijke rust

Waarom deze training?

We leven in een hectische wereld, met een overvloed aan mogelijkheden, en we verlangen van alles van onszelf. We willen succes hebben, we willen gezien worden, we willen een relatie en vrienden, we willen op de hoogte blijven van wat er om ons heen gebeurt en we willen bovenal gelukkig zijn. Dit verlanglijstje eist zijn tol: we zijn kritisch op onszelf, we zijn onzeker, gestrest, angstig, en we jakkeren maar door. Met als gevolg dat we onszelf voorbij lopen. We leven vanuit ons hoofd en luisteren niet meer naar de signalen van ons lichaam, of ons hart.

buddha-focus-185387__180

Hoe blijf je overeind in deze ratrace? Door aandacht te trainen voor jezelf, op een open en vriendelijke manier, zonder oordeel.

Je leert in 8 weken om milder voor jezelf te zijn. Je krijgt technieken aangereikt die je weerbaarder maken tegen moeilijkheden die je tegenkomt. En je leert jezelf te accepteren met je sterke én minder sterke kanten.

Persoonlijke training

Geen zin in een groepstraining, maar liever individuele begeleiding? Dat kan! Kies dan individueel aandachttraining. Dit zal dan bestaan uit theorie en oefeningen, aangevuld met massages. De nadruk ligt hierbij op de persoon te helpen zich weer bewuster te worden van het eigen lichaam.