Matahappy gaat samenwerken met Minder=Meer!

Vaak is de tijd van vakantie een periode waar we naar uit kijken! een paar dagen of weken uitrusten…. dat hebben we hard nodig in deze doe-maatschappij. Maar tijdens vakanties komt het maar al te vaak voor dat we ons bewust worden van onze stress. Dit merken we op als we stil vallen. En dan kan de paniek toeslaan; hoe kom ik van deze stress af? Waarom kan ik zelfs in de vakantie niet genieten?

Heb je hulp nodig bij jouw stress? Die bied ik jou graag, dus lees snel verder……….

Matahappy is een samenwerking aangegaan met Minder=Meer Coaching & Advies, een praktijk uit Harderwijk van Emke Meesters-van Biemen.

Wat gaan we samen doen?

Samen met mijn collega Emke organiseer ik in de Kiekmure in Harderwijk een Stress-spreekuur.
Tijdens dit spreekuur kun je binnenlopen en jouw situatie met Emke bespreken. Aansluitend biedt ik een ontspannende massage of Reikibehandeling aan. Zo wordt de stress die net door het gesprek naar boven is gekomen door massage verlaagd.

Dit spreekuur is voor jou als je:

  • Tijdelijk veel stress hebt
  • Wilt onderzoeken waar die stress vandaan komt
  • Vragen hebt over stress

Natuurlijk kunnen we in één spreekuur niet je stress wegnemen, maar wel degelijk inzicht geven in waar de oorzaak ligt en hoe je deze zou kunnen oplossen.

Het eerste stress-spreekuur staat gepland op dinsdag 9 mei,van 10:00 – 12:00 uur. Aanmelden kan middels deze link:  Aanmelden voor stress spreekuur 9 mei  

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *