Trots op mijn nieuwe logo

Apetrots ben ik op mijn nieuwe logo! Met dank aan Nicole Liefhebber, van Wall of Dreams. Ze heeft zich heel goed in mij verplaatst, en in een tekening samengevat wat ik graag wil uitstralen met Matahappy.

logopng

Waar staat het logo voor?

Je ziet mijn eigen handen, die de zonnestralen omvatten

Dit symboliseert voor mij de innerlijke kracht in elk mens. Je hebt het ín je! Als mens ben je tot veel in staat, als je eigen innerlijke krachtbron vertrouwd. En er is zoveel moois op deze wereld, in deze natuur, waar we van mogen plukken en mogen delen met elkaar. Ik probeer het zelfgenezend vermogen van een lichaam aan te spreken en iemand op die manier verder te helpen. In mijn werk vertrouw ik ook op mijn innerlijke kracht, mijn intuïtie. Met mijn handen help ik anderen, door te geven vanuit mijn diepste zelf.

De zee symboliseert de golven van het leven. Alles is in beweging, golven komen en gaan. Water geeft leven. Het is de kunst in dit leven om te leren zwemmen en mee te surven op de golven.

De naam Matahappy is afgeleid van de achternaam die ik met trots draag: “Mataheroe”. Deze naam komt uit Indonesië, en betekent: oog van de dag. Met Matahappy hoop ik een oog in de dag van een ander te kunnen zijn, een lichtpuntje waarmee ik de ander een gelukkige dag kan bezorgen.

En na elke nacht komt een nieuwe dag, met nieuwe zonnestralen vol levenskracht.

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *